Ängsholmens Båtcharter

Ängsholmens båtcharter hyr ut charterbåtar till sällskap på 10-150 personer. De håller i hela arrangemang så som bröllop, julbord och kick offer. Man kan också avnjuta en härlig måltid ombord medan man åker runt i den fina skärgården. Deras kockar lagar goda 3-rättersmåltider efter olika menyer och det kombineras med gott vin. Om du vill fira lite extra kan man få liveband och soldäcket görs snabbt om till ett dansgolv efter maten. 

Favoriten är att åka båt till skärgårdskrogarna i Stockholm eller bara tar en rundtur och njuta av den härliga utsikten. 
Ängsholmens båtcharter har funnits i 20 år och då började de med endast en taxibåt. Nu har de två båtar, M/S Tranan, som kallas för partydrottningen och M/S Moneta, en något mindre båt.

Läs mer om hur du kan spendera din tid vid vattnet

Strandbryggan

Strandbryggan är en restaurang men har även uthyrning av en yacht och afterworkhäng. Du kan antingen ta dig hit landvägen eller sjövägen för att få äta riktigt god mat vid vattnet och spendera en härlig tid med dina nära och kära. På Strandbryggan kan du sitta och njuta av härliga måltider på vattnet med vacker utsikt. 

Läs mer om Strandbryggan