Strandbryggan

Strandbryggan Sea Club är inne på sin femte säsong med Heléne och Lena som tog över Tvillingarnas flaggskepp 2005. Strandbryggan är, precis som det låter en brygga som går ut från kajen och där har de byggt upp sin restaurang. Här kan du sitta och njuta av härliga måltider på vattnet med en helt otrolig utsikt. De erbjuder både bistro-meny, härligt bar-häng i loungen och fika för de som endast är sugen på något litet.

Wednesdays är det perfekta afterworkhänget som de presenterar under hela sommaren. Det bjuds på kända DJ:s och ett härligt sortiment av dryck i deras nybyggda Rosébar, Bodvár of Sweden baren.

Missa inte heller båtarna. Här kan du hyra vattenskotrar, chartra en yacht eller motorbåt. Du får chansen att uppleva skärgården med en perfekt utgånspunkt i Stockholm.

Läs mer om hur du kan spendera din tid vid vattnet

Ängsholmens Båtcharter

Gör er måltid till en utflykt! Ängsholmens båtcharter håller måltider för större sällskap och evenemang till havs. Det passar perfekt om du och ditt företag vill göra något roligt på kickoffen eller varför inte födelsedagsfest eller bröllopsmiddag till havs. Ät läckra måltider på båten tillagade av duktiga kockar med känsla för skärgårdsmat.

Läs mer om Ängsholmens Båtcharter