Må bra i kropp och själ

Både kropp och själ behöver tas om hand för att man ska må bra. Längs Strandvägen finns flera företag som kan hjälpa till att skapa harmoni på både ut- och insida av kroppen. Hälsa och skönhet står högt på önskelistan för de flesta och vid Stockholms vackraste boulevard finns det något som passar alla.

Och när man vill få lite extra motion kan man ta en promenad längs Strandvägens långa kaj. Där upplever man alltid något nytt som blir rena medicinen för själen. Promenader på Strandvägen är alltid lika härliga, oavsett årstid.

Stockholms Ryggklinik

Håkan Spännar, grundare och ägare till Stockholms Ryggklinik på Strandvägen 63B, är legitimerad kiropraktor. Vid sin sida på kliniken har han bland annat massörer, läkare och en samtalsterapeut. Detta för att kunna hjälpa hela människan och de problem som kan uppstå överallt i kroppen.

Läs mer om Stockholms Ryggklinik eller Strandvägen 63B

Renaissance Clinique

Renaissance Clinique finns på Strandvägen 15, och här erbjuds de flesta typer av behandlingar för ett vackrare utseende. Numera väljer kunderna lika ofta en behandling med högeffektiv laser, som en traditionell skönhetsoperation. Dessa behandlingar blir både enklare och billigare.

Läs mer om Renaissance Clinique eller Strandvägen 15.