Shopping på Strandvägen

Shop until you drop är ett välkänt uttryck som går att förverkliga på Strandvägen. Vare sig du letar efter inredning, väskor eller hudvård så hittar du det här. Strosa fram längs gatan och vik in i de affärer som tilltalar dig eller om du redan vet vad du söker kan du enkelt klicka dig fram till de olika butikerna för att på förhand veta vilken butik just du ska dyka in i.

Rose & Born

Om du letar efter snygga, välsittande herrkläder med det lilla extra, är Rose & Born ett självklart val. Rose & Born säljer herrkläder från bland annat England och Italien, kläder för fritid till smoking för kvällen. 

Dessutom finns ett stort urval av accessoarer som till exempel skor, slipsar och solglasögon. Här finns allt som behövs för en välklädd look.

Läs mer om Rose & Born

Malmstensbutiken

Strandvägen 5B
Malmstenbutiken på Strandvägen har funnits på samma adress i 75 år! Här finns fortfarande de klassiska möblerna till försäljning, men nu kompletterat med spännande modern design.  Allt från klassiska möbler till moderna designprodukter av kända formgivare. 

Läs mer om Malmstensbutiken eller Strandvägen 5B

Svenskt Tenn

Strandvägen 5
Här sjuder det av härliga mönster och former och bland nyheterna i höst finns bl a Josef Franks matta Mosaik och sköna fåtöljer.

Kom till hit och bli inspirerad!

Läs mer om Svenskt Tenn eller Strandvägen 5

Gaudy

Strandvägen 3
Gaudy skapar unika, handgjorda smycken i högsta kvalitet i sin egen verkstad. De kan även hjälpa dig med reparationer och restaureringar av gamla smycken. I butiken på Strandvägen 3 kan du söka inspiration bland mängder av smycken med vackra detaljer och elegant design. Gaudy tillverkar dina nya smycken efter dina designer och tankar.

Läs mer om Gaudy