Företag

Längs hela Strandvägen har en lång rad företag etablerat sig. Kända butiker ligger sida vid sida med finansföretag och fastighetsmäklare. Här finns också media-företag och andra grupper med kreativa arbetsuppgifter. 
Alla trivs de vid Stockholms finaste paradgata och att finnas vid just Strandvägen har blivit en kvalitetsstämpel.

7A för kontor och konferens

I början av 1900-talet fanns Kungliga Konditoriet Landelius på Strandvägen 7a. Numera finns företaget 7A i samma vackra lokaler. Företaget har kontorshotell och arbetar med bl a konferenser och events. Där förr fina damer från Östermalm satt och drack kaffe, där minglar numera businessfolk, som knyter affärskontakter.

Läs mer om företaget eller Strandvägen 7

Litet kontorshotell på Strandvägen

Kontorsplatser

Kontorsplatser finns att hyra på Strandvägen 67 på Östermalm.
Kontorslokal för konsult, frilansare eller andra personer som behöver kontor i Stockholm.

Kontoret ligger i en klassisk fastighet från 1925. På denna arbetsplats blir du granne med Garnisonen, Diplomatstaden och Nobelparken.

Läs mer om hyra kontorsplats eller Strandvägen 67

Drupalita

Drupalita är en webbyrå på Strandvägen 67. De utvecklar hemsidor, webbshoppar och andra webbapplikationer i Drupal, Wordpress, Prestashop och HTML/CSS.
Om ni funderar på en ny hemsida och letar efter en webbyrå i Stockholm så skicka en förfrågan till Drupalita så återkommer de snabbt med en offert för ert projekt.

Läs mer om Drupalita eller Strandvägen 67

ByUs

Webbyrån ByUs ligger på naturnära Strandvägen 67. ByUs hjälper dig att förverkliga dina idéer till produkter på internet. Vi gör skräddarsydda hemsidor för ditt företag. Vi jobbar främst med Drupal men även rena HTML/CSS hemsidor och andra CMS som Wordpress och Prestashop.

Läs mer om webbyrån ByUs eller Strandvägen 67

Jan af Ekenstam

Strandvägen 15
Vi på Jan Af Ekenstam strävar efter att alltid hitta det unika i varje objekt. Många års erfarenhet har lärt oss att det finns där, man måste bara titta extra noga. Vi har förmedlat lägenheter i 40 år och under den tiden har vi byggt upp ett stort kontaktnät. Det gör det lättare att matcha rätt säljare med rätt köpare.

Läs mer om Jan Ekenstam eller Strandvägen 15

Lagerlings

Strandvägen 23
Lagerlings mäklarbyrå är specialiserade på större lägenheter och våningar runtom på Östermalm. Det var Alf Lagerling som startade företaget år 1947 och under årens lopp har vi lärt oss vikten av magkänslan och hitta vad i hemmets egenskaper som värderas högst.

Läs mer om Lagerlings eller Strandvägen 23

Consensus Asset Management

Strandvägen 7B
Consensus Asset Management är ett förvaltningsföretag. Deras tjänster kännetecknas alltid av deras tre värderingar, förtroende, flexibilitet och framgång. Deras tre värderingar förvaltar de på bästa sätt för att få fram det ultimata resultatet för den enskilda kundens behov.

Läs mer om Consensus Asset Management eller Strandvägen 7