Kajen på Strandvägen

Att promenera längs Strandvägens kaj, Nybrokajen har sedan länge varit en härlig och avkopplande söndagssyssla för många Stockholmare. Medan man betraktar den fina utsikten över Nybroviken samt tar en fika eller en lunch på något av de mysiga caféerna längs kajen. Man känner havsbrisen fläkta och ser hur det ger vind i båtarnas segel.

Om du är lite djärvare och vill ge dig ut på vattnet så finns flera möjligheter. Längs kajen hittar du båttaxi som tar dig ut i Stockholms skärgård. Om ni är ett större sällskap så passar båtcharter utmärkt, välj mellan att åka ut till en krog i skärgården eller att äta en mysig middag på båten med oslagbar utsikt. Du hittar även båtar som du kan åka på sightseeing med och se kända byggnader från vattnet.

Ängsholmens Båtcharter

Gör er måltid till en utflykt! Ängsholmens båtcharter håller måltider för större sällskap och evenemang till havs. Det passar perfekt om du och ditt företag vill göra något roligt på kickoffen eller varför inte födelsedagsfest eller bröllopsmiddag till havs. Ät läckra måltider på båten tillagade av duktiga kockar med känsla för skärgårdsmat.

Läs mer om Ängsholmens Båtcharter

Strandbryggan

Strandbryggan är en restaurang men har även uthyrning av en yacht och afterworkhäng. Du kan antingen ta dig hit landvägen eller sjövägen för att få äta riktigt god mat vid vattnet och spendera en härlig tid med dina nära och kära. På Strandbryggan kan du sitta och njuta av härliga måltider på vattnet med vacker utsikt. 

Läs mer om Strandbryggan