T/BAR Scandinavian Brasserie

Restaurang T/BAR Scandinavian Brasserie, på Strandvägen i Stockholm är platsen både att ses, och att synas på. Restaurangen sjuder av aktivitet från arla morgonstund till sen natt.

Här bjuds på allt från frukost, brunch och lunch till afternoon tea, à la carte och afterwork. T/BAR Scandinavian Brasserie är en av Stockholms klassiska mötesplatser. Inredningen är trendigt modern med varma färgtoner och ramas in av kolmårdsmarmor på golvet och imponerande blomsterarrangemang i de stora panoramafönstren mot Strandvägen.

Fler restauranger längst Strandvägen

Ängsholmens Båtcharter

Gör er måltid till en utflykt! Ängsholmens båtcharter håller måltider för större sällskap och evenemang till havs. Det passar perfekt om du och ditt företag vill göra något roligt på kickoffen eller varför inte födelsedagsfest eller bröllopsmiddag till havs. Ät läckra måltider på båten tillagade av duktiga kockar med känsla för skärgårdsmat.

Läs mer om Ängsholmens Båtcharter

Bistro Linné

Njut av moderna och lyxiga rätter inspirerade av svenska klassiker på Bistro Linnés vackra uteservering på Strandvägen 9. Här kan man studera folklivet samtidigt som man har utsikt över vackra Nybroviken.

Bistro Linné är ett av de mest välbesökta resturangerna på Strandvägen. Det ligger vackert till och serverar fantastisk mat.

Läs mer om Café Linné

Strandvägen 1

Det är inte svårt att hitta till restaurang Strandvägen 1, som fått sitt namn efter adressen. Här samsas turister med stockholmare, unga som gamla. 

Man träffas antingen i huvudrestaurangen, Strandvägen 1 eller i mysiga bakfickan som heter Michelle Van der Milles, även kallat Milles.

Läs mer om restaurang Strandvägen1 eller adressen Strandvägen 1